ANTALYA / KONYAALTI - HURMA YARBAY PINAR İLKOKULU

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda kahvaltı programıyla başladı.Okul müdürümüz sayın Mehmet DEMİRÖZ ün öğretmenlerimize çiçek ve çeşitli hediyeler dağıttığı programda ayrıca okulumuz 3.sınıf öğretmeni sayın Sıla ULUS'UN hazırlamış olduğu sürpriz öğretmenler günü videosu izlendi.Öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel gösterilerle programımız son buldu.

Kas

Okulumuz öğretmeni Tamer PEHLİVAN'ın yabancı uyruklu velilerimize yönelik açtığı A1 seviyesi Türkçe öğrenme kursu eğlenceli aktiviteleriyle devam etmektedir.

Kas

Okulumuz 2.sınıf zümre öğretmenlerinin hazırladığı 10 Kasım Atatürk'ü anma programımız öğrencilerin katıldığı etkinliklerle yapıldı.

NECİP TÜRK MİLLETİ'MİZİN CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLARIZ

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımız okul yönetimi öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte yapıldı.Toplantıda okulumuzun sorunları ve çözüm yolları üzerine istişareler yapıldı kararlar alındı.

Ekm

Hayvanları Koruma Gününde 3/B sınıfı öğrencileri sokakta yaşayan hayvanları besledi

Ekm

1/C ve 3/D sınıfı öğrencileri Hayvanları Koruma Gününde Atlı Polis Birliğini ziyaret ederek hem mama yardımında bulundular hem de hayvanlarla çok güzel zaman geçirdiler.

Ekm

1/B Sınıfı öğrencileri Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri günü kapsamında kuşlar için yemlikler yaptı ve ağaçlara astılar.

Eyl

Dünya Okul Sütü Etkinlikleri kapsamında okulumuzun bir çok sınıfında doğal süt içme etkinlikleri yapıldı.

Eyl

1/B Sınıfı öğrencileri oryantasyon haftasında hem okullarını tanıyorlar hem de bol bol eğleniyorlar

Eyl

1/B Sınıf öğretmenimiz Tamer PEHLİVAN L sesini kavratmak için ilginç bir etkinliğe imza atarak öğrencilerine limonata yaptı ve sınıfta birlikte içtiler