ANTALYA / KONYAALTI - HURMA YARBAY PINAR İLKOKULU

May

6-12 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle Şehrin Akıllı Çocukları projesi kapsamında, okulumuz 4. Sınıf öğrencileri sergi düzenlemişlerdir.

May

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında, Nisan ayı konumuz olan ‘’Mısra Ezberleme’’ yarışmasında “Geldi 23 Nisan” adlı şiiriyle 4-C sınıfından Hira Akıncı başarılı olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık.

Nis

8 Mayıs 2024 Çarşamba günü okul bahçemizde düzenleyeceğimiz kermesimize tüm halkımız davetlidir.

Nis

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz 3.sinif öğrencileri  3/B sınıf öğretmeni ŞEYDA NERGİZ in hazırladığı bu nedir? Oyunlarını  akıllı tahtada worldwall uygulamasını açarak oynadılar.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü coşkuyla kutladı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuz öğrencileri resim sergisi düzenlemişlerdir. Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Ülkemizin bağımsızlığının sembollerinden olan, Mehmet Akif Ersoy'un sözlerini yazdığı, Osman Zeki Üngör tarafından bestelenen, her okuduğumuzda bizleri gururlandıran İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıldönümünü kutladık.

Şbt

Okulumuz; 4/B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Mehtap Demir ,4/C  sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Serap Dağdelen TEMA gönüllüsü olmuştur.

Ock

Aralık 2023' te yayın hayatına başlayan okul gazetemizin 2.sayısı yayınlandı.

Ock

Okulumuz kuruculuğunda sınıf öğretmenleri Tamer PEHLİVAN Serap DAĞDALEN Mehtap DEMİR ve Selcen DEMİRTAŞ tarafından yürütülen  Arnavutluk Azerbaycan ve Türkiyeden farklı okulların da proje ortağı olduğu Yüzyıllar Yüzyıllar Yaşa Cumhuriyetimiz eTwinning projesinde yapılan öğrenci afiş tasarlama yarışmasında okulumuzun 4/B sınıfı öğrencisi Ersel Türkel yapılan oylamada oyların %31.6 sını alarak 1.olmuştur.Öğrencimizi ve öğretmeni sevgili Mehtap DEMİR'i tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz 2A /  2B ve 3A sınıfları öğrencilerimizi bilime özendirmek, yaparak yaşayarak öğrenmeyi sağlamak için bilim gezisi düzenlemişlerdir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışması düzenlenmiştir.Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1. olan öğrencimiz 3/C sınıfından Yusufhan KAROL   ( Aslan ve Yabancı Arkadaşı)

Okumak İçin TIKLAYINIZ:     https://www.storyjumper.com/book/read/167438481/65893610df181

2. olan öğrencimiz 3/C sınıfından Safiye CERAN    ( Ablamın Doğum Günü)

Okumak İçin TIKLAYINIZ:     https://www.storyjumper.com/book/read/167439031/658aa715ea45e

3. olan öğrencimiz 4/C sınıfından Armina Derin TARHAN  ( Sevgi Hoşgörüyü Doğurur)

Okumak İçin TIKLAYINIZ:     https://www.storyjumper.com/book/read/167438921/658aa73692c6a

Ara

Okul gazetemiz yayın hayatına başladı

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda kahvaltı programıyla başladı.Okul müdürümüz sayın Mehmet DEMİRÖZ ün öğretmenlerimize çiçek ve çeşitli hediyeler dağıttığı programda ayrıca okulumuz 3.sınıf öğretmeni sayın Sıla ULUS'UN hazırlamış olduğu sürpriz öğretmenler günü videosu izlendi.Öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel gösterilerle programımız son buldu.